Niet alleen bij onze vaste klanten staan wij bekend om de kwaliteit waarmee wij Cv-ketel onderhouden en storingen repareren in Hilversum, Huizen, Weesp, Almere, Soest, Baarn, Bussum en het Gooi. Ook Sterkin, de onafhankelijke stichting voor water-, elektrotechnische en gas-technische installateurs, weet dat wij werken volgens alle kwaliteitsnormen en veiligheidseisen. Wij zijn dan ook volwaardig lid van Sterkin, dat in 2003 werd opgericht door Gastec N.V. en EnergieNed, thans KIWA.

Snelle service in Hilversum, Huizen, Weesp, Almere, Soest, Baarn, Bussum en het Gooi

Voor het onderhoud en oplossen van Cv-ketelstoringen komen wij overal in Hilversum, Huizen, Weesp, Almere, Soest, Baarn, Bussum en het Gooi ter plaatse. Deze omgeving kennen wij zeer goed, dankzij onze jarenlange diverse werkzaamheden in deze regio.

Storingen Cv-ketel voorkomen met onderhoud

Vaak zijn storingen van Cv-ketel(s) gemakkelijk en goedkoop te voorkomen. Door regelmatig onderhoud voorkomt u veel problemen en storingen. Om die reden bieden wij voordelige servicecontracten, waarin het arbeidsloon is vastgelegd tot een maximum van 2 uur, al dan niet inclusief de eventuele onderdelen van Cv-ketels.